Banden Op Locatie
 • mark Gratis ventielen
 • mark Klantenreviews 9,6
 • tijd Ma - Vrij tot 19.00 uur open / Za tot 14.00 uur

bus Annulering en Retour beleid

Selecteer je bandenmaat

Wat is mijn bandenmaat?

Help mij

Bandenoplocatie.com biedt u verschillende leveringsopties:

1. Montage op locatie

U kunt in bijna alle provincies van Nederland en België kiezen voor onze handige montage op locatie service. Voor Nederland en België gelden dezelfde prijzen! Uw nieuwe banden worden handig bij u thuis of op uw werk geleverd, en tegelijkertijd vakkundig gemonteerd en gebalanceerd. De goed uitgeruste montagebussen van Bandenoplocatie.com rijden zonder voorrijkosten en de monteurs plaatsen gratis nieuwe ventielen en nemen uw oude banden indien gewenst gewoon mee retour.

Annuleringsbeleid bij mobiele montageservice:

 • U kunt de datum die u gereserveerd heeft voor de montage op locatie service gratis annuleren (mits 3 dagen voor de aanvang van uw montagedatum)
 • Annuleert u 2 werkdagen voor aanvang, dan brengen wij u hiervoor € 15,00 in rekening. (administratiekosten)
 • Annuleert u 1 werkdag voor aanvang, of op de montagedag zelf, of als u niet op de montagedag aanwezig bent. Dan brengen wij u € 35,00 in rekening en indien uw banden retour moeten, brengen wij per band € 10,00 in rekening. Dit geldt ook als de montage niet uitgevoerd kan worden, doordat autosleutels en/of veiligheidsslot van uw velg niet aanwezig is of als op locatie blijkt dat u de verkeerde bandenmaat besteld hebt.     

Mocht er bij of na de montage onverhoopt blijken dat de montage niet geheel goed is uitgevoerd, dan kunt u zich beroepen op onze uitgebreide garantieservice. Wij proberen het probleem altijd direct op te lossen. Lukt dat niet, dan komen we kosteloos op een ander moment terug om het probleem alsnog te verhelpen.   

2. Alleen de levering van banden 

Als wij uw nieuwe banden alleen dienen te leveren zonder montage, dan kunt u bij ons kiezen om deze alleen naar u toe te laten zenden. U kunt ze dan zelf monteren of te laten monteren bij een (banden) garagist bij u in de buurt. Uw banden worden dan verzonden naar uw opgegeven afleveradres via een externe logistieke partner. U betaald hiervoor verzendkosten vanaf € 3,50 per band bij 4 stuks. Wij werken niet samen met externe montagepartners, omdat wij zelf montagebussen en monteurs hebben die uw bestelde banden handig op uw locatie kunnen monteren en balanceren. 

Retour beleid bij levering van alleen banden
Bandenoplocatie.com hanteert een bedenktijd van 14 dagen met niet goed, geld terug garantie. Dit wordt ook wel het herroepingsrecht of zichttermijn genoemd. U kunt uw banden altijd ruilen of binnen 14 dagen kosteloos herroepen/annuleren en daarna aan ons retourneren. Het volgende is daarbij van belang:  

 • Het product moet compleet wordt teruggezonden
 • Het risico en de kosten voor ''heen'' en ‘’retour’’ zending zijn voor uw eigen rekening
 • Het product moet in de oorspronkelijke verpakking zitten (indien redelijkerwijs mogelijk)
 • Het product is alleen gebruikt om te beoordelen of het aan de zichtbare wensen en verwachtingen voldoet
 • U moet het modelformulier invullen en aan ons toesturen voor het indienen van een herroeping
 • Beschadigde of niet complete producten komen niet in aanmerking voor ruiling of terugbetaling

Meer informatie over ons retourbeleid vind u in onze algemene voorwaarden. 

Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice via e-mail: info@bandenoplocatie.com