Banden Op Locatie
  • mark Gratis ventielen
  • mark Klantenreviews 9,6
  • tijd Ma - Vrij tot 19.00 uur open / Za tot 14.00 uur

bus Onze bandenmerken

Selecteer je bandenmaat

Wat is mijn bandenmaat?

Help mij

Lafairebanden.nl heeft dagelijks op haar webshop ongeveer 2,5 miljoen banden op voorraad. Bandenmerken zijn onderverdeeld in de bekende Premium merken, Kwaliteit merken en Budget merken. Zo geniet u van een ruime keuze. Onze bandenprijzen zijn inclusief btw en inclusief verwijderingsbijdrage,

Premiummerken
De premiummerken kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit. Denk hierbij aan merken als Michelin, Continental, Goodyear, Bridgestone, Dunlop en Pirelli. Ze zijn qua prijs duurder dan de kwaliteitsmerken, maar bij Lafairebanden.nl nog steeds voordelig te verkrijgen! Autofabrikanten kiezen vaak voor premiummerken bij de eerste montage af fabriek.

Kwaliteitsmerken
Kwaliteitsmerken als Nexen, Vredestein en Hankook kenmerken zich door hun zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Autofabrikanten weten tegenwoordig steeds meer de weg te vinden naar deze merken bij de eerste montage af fabriek.

Budgetmerken
Budgetmerken zijn herkenbaar aan hun zeer goedkope prijzen. Hieronder verstaan we merken als Firestone en Fortuna. De banden zijn goed en veilig. Tevens zijn de banden streng gekeurd voordat ze in Europa verkocht mogen worden. Dit wordt gedaan via de wetten en normen van het Europees bandenlabel. Het enige nadeel is dat budgetbanden veel sneller slijten dan kwaliteitsbanden of premiumbanden, waardoor ze eerder aan vervanging toe zijn.