Banden Op Locatie

Montage service

Selecteer je bandenmaat

Wat is mijn bandenmaat?

Help mij

Bij Lafairebanden.nl als banden en velgenspecialist kun je terecht voor allerhande montageservices. Onder andere voor het repareren van banden (bv door spijker) of velgen (stoeprand schade).

Bandvervangingsmontages worden vakkundig uitgevoerd incl. balanceren en nieuwe ventielen. Mocht je TMPS ventielen (bandenspanningsmeter) in je velg hebben, dan wordt alleen het binnen ventieltje gratis vernieuwd. Bij een bandvervanging hoeft het TPMS ventiel niet vervangen te worden. Hoeven de banden niet vervangen te worden, maar wil je een andere velgenset gemonteerd hebben, dat doen we uiteraard ook met een snelle en vakkundige wielwissel.

Als je zelf al banden of complete wielsets hebt, dan wisselt en balanceert Lafairebanden deze ook gewoon en kunnen ze indien gewenst ‘’verzekerd’’ voor een winter of zomer periode opgeslagen worden in het bandenhotel. Je ontvangt altijd 12 maanden montagegarantie en betaalt veilig het gehele bedrag achteraf op onze vestiging, dus niet online bij de bestelling en inplannen van de afspraak. Betaling op de vestiging kan veilig per pin of contant.

Prijsoverzicht